søndag 29. august 2010

Vår "nye" hytte

I sommer kjøpte vi oss større hytte. Dette er en "Beite Betski" veldig lik en Ål hytte.
Vi er kjempefornøyd med hytta vår og at det er innlagt strøm og at vi har vann fra egen brønn er jo heller ikke negativt selv om vi ikke gikk etter det når vi så på hytter i våres.Den har 2 hemser ikke så store men det er stort nok til å sove der oppe. Eline koser seg masse oppe på hemsen som er i enden av hytta der er det også vindu. Det er ikke vindu på den andre hemsen da den ligger omtrent midt i hytta. Over stua er det høyt tak noe som gjør stua ekstra luftig og fin å være i.Vi har tomt på ca. 1,5 mål. Den er en del opparbeidet med busker, stauder og frukttrær. Er 1 plommetre 2 epletrær (stort og lite) og så har vi 3 morell eller kirsebærtrær. Vi er usikre på hva det er ettersom de var feridge med frukter når vi overtok i midten av juli. Eller kanskje det ikke har vært frukt på de i år? Det er 1 stort og 2 bittesmå.

Her er plommetreet. Hadde veldig flaks for nå var plommene modne når vi nå var innom en kort tur på hytta og det var bra for vi kommer oss ikke ned til den før om 4 uker. Vi tar høst og vinterferien i Hellas om ca 12 dager. Så da ville plommene vært overmodne og råtne går jeg ut fra.Her er det minste epletreet vårt. Ikke så store epler men blir spennende å smake på de når de er spiseklare:-)Ettersom det er noen år siden alt ute har blitt stelt vil det ta noen år og få alt til å bli fint igjen. Det haster jo heller ikke ettersom vi nå har funnet hytta vår som dekker alle behovene vi har så blir vi her til vi ikke klarer å reise hit mer.
Nå har vi også solgt den gamle hytta så da kan vui kun konsentrere oss om den nye og det er bra.

4 kommentarer:

Pink lady sa...

Gratulerer med ny hytte!!
Her så det jo bare så fint ut:-) KOmmer nok til å kose dere mye her. Mange fine frukt trær også...yammy:-)
Fint scrappelys i stua også da?:-)
God tur til Hellas!
Klem Laila.

Kort og Søm sa...

Grstulerer med ny hytte, og heldig dere er som får med frukt hage! :O)
Ha en fin kveld,
klem :O)

Snuppelure sa...

wow her så utrolig koselig ut vennen :) her kommer dere nok til å få mange kosslige turer :)
Klem fra wenche

Lisbet sa...

På denne hytta er det verdens beste størrelse på spisebordet det er 2,20 meter langt og det betyr at her kan jeg at emd ting til papirhobbyen og atkket være strøm, kan symaskin og strykejerne også slå følger. så muligehtene til å få gjort litt på hyttehelgene er mye større enn før.
Neste gang vi reiser blir symaskinen med opp. er masse gardiner som må syes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...