tirsdag 5. oktober 2010

Endelig gardiner

Da har jeg endelig (eller vi?) klart å både og få sydd og hengt opp gardinene på hytta. Vi ble veldig fornøyd med resultatet.
Her er litt bilder fra stua vår.
Vi valgte å kjøpe den nye sofaen i en rødbrun/orange farge i stede for en mer motefarge. Og til denne stua passet den perfekt. Ble en mye mer varm stue enn om vi hadde gått for en annen farge. Er skyvedører i hytta og de har samme farge som sofaen.Her er ett utsnitt fra det lange store spisebordet vårt. Når vi overtok hytta valgte vi å sette sofaen der spisestuebordet hadde stått tidligere og bordet der sofaen da hadde stått.
En løsning som passer oss veldig godt.
Spisestuestolene skal trekkes om i ett stoff matchende gardinene, men er usikker på om vi skal ta samme stoffet.
Har en annen lampe i klarlakkert furu som vi også skal henge opp men må ha nye skjermer til den først.Her ett detaljbilde fra stuebordet. Både min mann og jeg er veldig glad i håndlagde ting så på hytta har vi kjøpt litt av det. Løperen er håndvevd og kjøpt i sin tid på Hadelandsglassverk og vevd av en lokal dame fra området der.
Keramikkfatet er det en keramiker fra Trondheim som har laget kjøpt på en sommermesse i Rakvåg (tror jeg det het der) og lysestakene var med hjem i kofferten fra Kos (nå i september)de er også håndlagde.Her ett lite utsnitt fra en av kjøkkenveggene. Denne hylla og kjøkkentingene stammer fra den gamle hytta.
Noen av kjøkkenredskapene er ting som var der når Bårds familie kjøpte den, noe er arvegods fra min farmor og noe fra loppemarked. Men nå er hylla full så da blir det ikke handlet mer slike ting. Eller?????

3 kommentarer:

Ingunn sa...

Så koselig å se nye bilder fra hytta deres, med fine, nye gardiner!

Pink lady sa...

Her må det jo bare bli masse kos og fine stunder sammen?:-) Kjempe koselig hytte!!

Klem Laila.

Kort og Søm sa...

Så koslig hytte, og så fine vinduer!
Ha en fin uke,
klem :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...