mandag 15. august 2011

Ull i juli

Her er noe av hva jeg har fordrevet tiden med i ferien.
Eline trengte ny lue og nye votter til vinteren og da etter mye leting jeg fant ett mønster var veien til å begynne på det veldig kort.
Var egentlig vanter til lua men jeg synes votter blir varmere så jeg strikket votter i stede. Har også valgt andre farger slik at de passer den lilla dressen som skal brukes til høsten og vinteren. Er strikket i Vestlandsgarn. Vil også komme en hals etterhvert.
Både pappaen hennes og snuppa trenger nye sokker og når vi var en kjapp tur innom bogerud for å kjøpe Siljagarnet til pappas sine sokker fant Eline ett blått garn og mamma det lilla melerte så da ble det 2 par sokker til Eline også.

Har forøvrig her hjemme ett par votter til pappen og rillevottene til nøstebarn på pinnene nå. Var bare tomlene igjen på pappaens votter slik at de var litt knølete å ha med på toget så da begynte jeg på rillevoter sammtidig.
Jakka mi kommer til å bli liggende på hytta til jeg er ferdig med litt mer av vinterstrikken er ferdig. Blir selvsagt tatt med hjem uansett når vi stenger hytta for vinteren.
1 kommentar:

Randi sa...

Takk for koselig kommentar.

En må begynne tidlig om en skal strikke slik at alle holder seg varm i vinter :-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...