torsdag 22. mars 2012

Krone ørevarmer og resteluer

Trengte litt tog strikking her og hadde 2 nøster med rosa Østlandsgarn liggende( kjøpes hos Nille). Var ett feilkjøp fra tidligere, men fikk lyst til å se om det gikk å strikke kronepannebånd og tove garnet. Det gikk supert måtte riktig nok kjøre de på 60 grader 2 ganger i maskinen. Ja, det var i utgangspunktet 2 men det ene er gitt bort med en gang det var ferdig.


Måtte ha litt mer småstrikk og Eline trengte bommulsluer. Jeg har ett veldig godt utvalg av restegarn av Bomull Sport (kjøpt hos Bogerud) da jeg tidligere har strikket mye av det garnet til meg selv. Problemet er at det er små rester men fant noen som jeg regnet ville bli nok til en lue. Og den var så kjapp å strikke at det ble en til.


Og når jeg først var i gang ble det en lue i ull til min mann. Dette er også restegarn men her er jeg usikker på hviket garn som er brukt.
Mulig det også er 2 forskjellige typer også.


Og restegarn har jeg fortsatt mye av men spørsmålet er jo hvor små rester skal jeg ta vare på?
Og i morgen skal jeg "hamstre" litt mer garn slik at jeg kan begynne på ett litt større prosjekt igjen. Kanskje jeg skulle ha vist frem min og Elines jakker snart:-)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...