søndag 1. april 2012

Tovede haner, tomatplanter og litt krydder

Litt togstrikking er bra å ha, ulmpen var all monteringen og hekling av føtter, hanekam og hale bak.
Jeg hadde igjen ett nøste + en rest av denne fargen men de vil bli fine i andre farger også.
Slik bilde av vekta viser er det brukt 34 gram Fridtidsgarn til en hane. I oppskriften fra Sandnesgarn står det at det går to haner på ett nøstegarn a 50 gram. hvordan de får til det når en hane veier 34 gram det lurer jeg på. Men enkel hoderegning tilsvarer 2 nøster til 3 haner. Greti å vite hvis jeg skal strikke fler.
Har brukt 3 dobbelt 3-tråds ullgarn fra Nøstebarn til føttene, dobbelt til hanekammen og enkelt på haledusken.
Bildene er tatt sammen med "kjøkkenhagen" vi har på den innglaserte kjøkkenbalkongen vår. Blir spennende å se om tomatene vokser såpass mye at de kan brukes en gang ut i mai.
De siste 6 årene har vi kjøpt ferdig tomatplanter og da er de vel rundt 25-30 cm langt ut i mai når vi pleier å handle.Vekta vår viser ganske riktig 34 gram:-)


Og de små søte tomatene våre. Er busktomater og tomatene blir ca 4 cm står det på pakkningen.Og nå blir det ikke fler påskekyllinger ellar haner på toget på lenge for nå er garn til jakke og en bolero til Eline handlt inn. Så påske strikketøye er reddet. Det ligger sokker på hytta som også skal gjøres ferdig. Så ahr mer enn nok strikkingakkurat for øyeblikket.

2 kommentarer:

Irene sa...

Morsomme påskehøner du har strikket! Koselig å ta frem år etter år.

ingeborg sa...

Takk for hyggelig treff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...