søndag 10. mai 2015

Kreative striper

Leiligheten til svigermor tømmes og der fant vi garn og litt oppskrifter.
Mye fritidsgarn som skulle bli en genser, det skal forvandles til litt forskjellige tovede produkter så bilde kommer når prosjektene en gang blir ferdige.
Men det var også en del bomullsgarn i forskjellige kvaliteter. Blant annet de 2 rosa fargene som går igjen i disse 3 heklede klutene. Var ikke fulle nøster men hadde bestemt meg for å hekle oppvaskkluter. ettersom de blir litt finere med flere farger ble det striper. På den første fant jeg hvitt garn som ble heklet med. synt det ble litt for "hardt" utrykk så på den neste fant jeg ett lyst gult bommullsnøste som jeg har hatt i mange år. Det var det brukt bitte litt av fra før av.
Den fikk også en heklet musetagg kant rundt seg.
Når ejg skulle hekle den 3 var jeg usikker på om de 12-13 grammene med rosatonen ville holde til en til med gult ved siden av så da fant jeg 2 mininøster med Søstrene Greene bommullsgarn. De veide ca 2,5-3 gram så var ikke akkurat mye igjen av de.
Til tross for alle fargene og ett skikkelig resteprosjekt er det den siste jeg liker best. Og det ble kun bitte bitt igjen av den rosa. så lite at det er ikke til noe men litt mer fra det gule. Ellers brukte jeg opp resten av garnet.
 
Dette startet jeg med på den 3. kluten:

 

1 kommentar:

Pinklady 68 sa...

Kjempefine heklede kluter!
Kjekt å få brukt opp restegarn til noe nyttig:-) Herlige farger!
Ha en fin uke!

Klem Laila.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...