mandag 31. august 2015

Hyttehelg og lek med sag

Denne helgen har vi endelig vært på hytta igjen. Hele 4 uker siden nå så det var skikkelig flott å komme til hytta i skogen nede i Hobøl :-)
 Og vi har endelig fått litt plommer på plommetreet vårt. Sommeren 2010 kjøpte vi hytta og den høsten hadde vi knall mye plommer på treet og etter det har det kanskje vært 1-2 hvis det har vært noen plommer på det. Men i år sjokk! var det hele 25-30 stykker! Og gleden er stor til tross for liten avling. Det smaker jo så utrolig godt med egne plommer.
Her er bilder av treet vårt. Når du ser det skjønner du kanskje at det er ikke det treet vi får mest avling. Det er veldig gammelt og det står dårlig til. De visne grenen skulle også ha vært klippet.

                                                         Plommer :-)

Jeg har også lekt meg med den nye fine elektriske sagen mannen kjøpte tidligere i sommer, sengebunner som har ligget ute i 5 år og gamle stiger til Ivar reolene vi hadde i den gamle leiligheten vår.  Fant også noen tynnere planker som de vi kjøpe rekkehuset vårt av, hadde lagt igjen på loftet. Så ble mye gjennbruk i kassene jeg lagde.
Den store med bare 2 langsetterliggende planker er det brukt sengebunner på. ca str. 35 x 30 tok ikke mål av høyden mens den andre med 3 er mindre og er 30 x 20 cm tok ikke høyden der heller. Det ble tverrplankene som avgjordet høyden.

                                                             Lek med sag:-)

Under produksjon

                                                                     
                                                                          Den minste

                                                               
                                                              Den største


Begge :-)
1 kommentar:

Lisbeth sa...

Ingenting er som en helg på hytta😀. Fine kasser du har laget, de kan brukes til mye😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...