onsdag 22. juni 2016

oppvaskkluter i fleng

Har samlet sammen oppvaskkluter som er laget over en lang periode. Disse har jeg ikke vist frem tidligere, men har også laget andre mellom disse som er blogget tidligere.

Jeg begynner med disse 2 som ble strikket i fjor soommer. Det er ett forsøk på å bruke opp en del rester av Mandarin petit. Har ikke prøvd kluter i dette garnet så aner ikke hvordan de er å bruke.


Disse 4 har jeg strikket siste ukene. Kjøpte 4 nøster med Paris fra Garnstudio. Skulle egentlig ikke strikke opp garnet med en gang, men ble så fasinert av fargene at når jeg hadde strikket den gule, så den orange måtte jeg jo ta den rosa fargen og da kunne jeg jo like gjerne strikke opp det blå garnet med en gang. Har ingen erfaring med hvordan dette garnet er i kluter. Blir spennende å se om jeg er fornøyd med det. Mønsteret har jeg funnet her på Garnstudio sin side.


De 3 siste er heklet og strikket i Søstrene Greene bommull. Ett garn jeg ahr laget mange oppvaskkluter i både strikket og heklet. Er veldig fornøyd med dette garnet.


Den rosa er heklet og mønsteret finnes her på Garnstudio sin side. Den lyse blå i midten er samme mønster som de over her mens den turkisblå har jeg funnet mønster her på tusen ideer sin side.

4 kommentarer:

Pinklady 68 sa...

Kjempefine oppvaskkluter!! Er så heldig å ha ei venninne som strikker sånne til meg.
Ikke så mye blogg på meg i år, men har laget litt kort:-)

Ønsker deg en fin og kreativ sommer videre.
KLem Laila.

Bente Sørflaten sa...

Så herlige kluter i flotte glade farger!
Jeg er også hekta på klutestrikking, og garnet fra Søstrene Grene er stor favoritt hos meg også :))

Heidi sa...

Mange fargerike fine kluter. Mandarin petit har jeg vanligvis ikke strikket med, men har et par som er strikket i dobbelt garn med 2 r, 2 vr. De har holdt seg fint. En gang strikket jeg med en tråd Mandarin petit, og synes faktisk den er veldig god i bruk når jeg sammenligner med tykkere garn som jeg vanligvis bruker.

Xiang Nan sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...