søndag 18. august 2024

Strikket kluter

 Måtte ha litt enkel strikking mens jeg ventet på garn til an genser. Ble 6 kluter. De 5 ensfargede er strikket av 3 nøster med garn. Den siste er rester av 2 av disse nøstene og litt lager rester. Synes de ble for kjedelig med gare ros/lilla farger så brukte opp noe små nøster med blått og grønt også.




lørdag 10. august 2024

Gratulerer med klippeark

 Har laget ett kort med klippeark fra Hobbykunst. Har brukt ett lyst lilla bakgrunnark som jeg har brukt stensil på. Først den blå stensilen. Hadde tenkt å ta en hvit kakeserveitt under motivet men det ble ikke bra med det hvite så da fant jeg en annen stensil som jeg da brukte med lilla stempelsverte. Har brukt Distess ink i fargene faded jeans og dusty concord. Gratulerer er dies fra Papirdesign. Har ikke pyntet innside.

Deltar i disse utfordringene: 

Scrappelyst der alt går nå i juli og august

Ally´s Angels #84 anything goes.

søndag 4. august 2024

sommersjal :-)

 Fant ut at jeg trengte ett sommersjal. Bruker buss til jobb og på dager en kan dra bare i korte ermer tidlig på jobb, kan dt være deilig å ha noe over skuldrene på bussen. Det hender at ventilasjonsanlegget fungerer veldig godt og da blir det rimelig kaldt å siutte evd vinduet noe jeg gjør og da med ett sjal av Alpakka og silke ( Sandes Garn) kan det være veldig deilig. Sjalet heter Shetland Triangel Lace Shawel.







torsdag 1. august 2024

Strikke jakke i Ask ullgarn

Ting tar tid, men denne jakken ble strikket i januar-februar i fjor da jeg satt hjemme med ett stivt kne etter en liten ulykke. Ble en favoritt med en gang den var ferdig og før jeg fikk kjøpt knapper. Tok noen uker før knapper ble kjøpt da det var vanskelig å komme seg inn og ut av bil med ett stivt kne. For å finne knapper som passer best må det handles i fysisk butikk.  Dette er La Belle fra Garnstudio/drops. Strikket i Ask fra Hillesvåg. Har strikket denne for mange år siden i Drops Alpakka( også til meg selv) og liker mønsteret så godt at det er kjøpt inn garn i Ask til en blå i samme mønster, fortsatt til meg selv.




                                                   
 Synes mønsteret er så delikat og enkelt


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...