onsdag 6. desember 2017

Eske til mokkabønner

I min familie er vi veldig glad i mokkabønnene til Nidar. Ville derfor lage en eske som passer til de, er jo en perfekt liten gave og gi bort til jul.
Lagde like gjerne en tutorial på den hvis noen andre og så synes det er fint å gi bort en eske med mokkabønner, passer forresten like godt til kremtopper hvis du foretrekker de i stede.

Du trenger en kartongbit som er 8 inch bred og 11 lang (med lukkeklaff , 10 uten)
Brett slik som på tegningen, det letteste er å bruke ett scoring Board.  
De skråtegnede delene klippes bort og det klippes hakk på langsiden slik at det går å brette kantene inn. Når du har brettet den limes kanten i hjørnene, sett gjerne en binders der slik at den holder seg sammen til den har tørket.
Øverst lages en klaff til lukking hvis du vil ha det. Jeg klippet min til en trekant og tok en kniv og skar hull i esken slik at jeg kunne lukke den. 
Lagde ett lokk øverst som er skjørt 6,1/4 og 4, 1/4 inch. Altså det skal gå noen millimeter ut på vær side. Og da er det bare å begynne å pynte. Min ble ganske enkel og kun mønsterpapir på toppen da jeg har brukt en rest og ikke hadde mer papir for evnt pynting på sidene eller innside av lokket.
Innsiden av lokket fikk kun en enkel tekst jeg liker veldig godt. Må brukes mer!
Litt dårlig bildet av lukkingen , men håper det synes greit nok

Deltar i disse utfordringene:
Papirlosjen der de vil se jul/vinter
Noor!Design  der alt går 
Kreativ Scrapping vil se jul 4 kommentarer:

Synnøve Aakvik sa...

For en flott eske og ikke minst en flott tutorial! Tusen takk for den. Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring #jul/vinter.
Klem fra DT-Synnøve

Annelen sa...

Flott eske og tutorial. Og teksten passer jo til ei slik eske. Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring jul/vinter.
DT-Annelen

Anita Sæterdal sa...

For en søt eske, og så kjekt med tutorial. Takk for at du deltar hos Papirlosjen. Klem DT-Anita

Scratch sa...

Virkelig lekker eske!

Tusen takk for at du deltar hos Kreativ Scrapping!

DT Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...