torsdag 26. april 2018

Lykke en Lo

Det er utrolig lenge siden jeg har laget en Lo. Har hele tiden formål om å lage men så mye enklere å sette seg ned å lage ett kort :-)
Men nå ble jeg veldig inspirert av flere utfordringer med bruk av maling, mist, stensil osv. Jeg har derfor utfordret meg selv til å lage en med egenlaget bakgrunn. egenlaget bakgrunn er noe jeg jobber med får å lage finere bakgrunner og jeg ser jo at mer øvelse gir finere baggrunnsresultat.
Jeg liker bildet jeg har brukt her veldig godt. Vi var på Kos sep 2010 da var snuppa så vidt 4,5 år. Vi gikk og så på gamle ruiner i mange og 30 grader uten ett vindpust og hun klagde overhodet ikke over varmen. Men vi trengte alle tre en pause etter på og Eline fikk da velge hva hun ville ha å drikke og for henne ble det lykke og glede å få en STOR ferskpresset appelsinjuice helt alene. Vi syntes hun fortjente det etter at vi utsatte henne for alle de gamle ruinene og varmen :-).
jeg har brukt stempelsverte på en stempelkloss sprutet på litt vann før jeg har stemplet på papiret. Brukt tre farger av stempelsverte. Har også brukt stensiler en med sirkler der jeg har brukt gul vannløselig maling( barnehagemaling fås i store flasker) har også brukt en stensil med rette linjer med hvit gesso. Stemplet med vanlig stempel til slutt.
Teksten Lykke er av tre og staplet med Distress stain for å få den i passende farge.


Litt detaljbilderHar blitt inspirert til å leke med maling og blekk og utfordre meg selv til å lage en bakgrunn.

Deltar i utfordringer hos Kreativ scrapping maling og blekk og Scrappelyst utfordre deg selv
3 kommentarer:

linda sa...

Så lekker <3 elsker slike fargeeksplosjoner som dette <3
tusen takk for ditt bidrag til april-utfordringen hos Kreativ scrapping :D
Linda

Hege sa...

Herlig, fargerik LO!
Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

Hege.

Katrine Bråten sa...

Så tøff bakgrunn du har laget. Herlig LO!
Tusen takk for at du deltar i grublisen hos Scrappelyst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...